Tuore videotuotantotalo etsii ympäristöstä ja yhteisöllisyydestä välittäviä yhteistyökumppaneita!

Onko yrityksesi, organisaatiosi tai ryhmäsi toiminnassa ympäristöongelmat tai yhteisöllisyyden huomioon ottava kulma? Eetos films kutsuu teitä mukaan ensimmäiselle promovideolleen!  

Tarvitsemme videolle enintään kolme porukkaa, joiden toimintaa voisimme kuvata. Videolla organisaationne tullaan esittelemään positiivisessa, voimauttavassa valossa. Kuvaukset vievät porukkanne aikaa enintään kaksi tuntia ja voimme yhteensovittaa kuvauksia siten, etteivät ne keskeytä perustoimintaa.

Voimme laittaa myös logonne / nimenne näkyville videolle, jolloin se toimii myös ilmaisena mainoksena organisaatiollenne. Meille video toimii portfoliotyönä ja samalla eräänlaisena manifestina. Kuvaukset on tarkoitus suorittaa aikavälillä 22.-28.1. Ottakaa yhteyttä, niin sovitaan tarkempi aika!

Eetos films on uunituore, vuonna 2018 syntynsä saanut yhteiskunnallisiin yrityksiin ja eettiseen viestintään erikoistunut videotuotantotalo, joka tuottaa mediasisältöjä aina kuvista videoon ja grafiikkaan. Eetosta ei löydä vielä mistään (muualta kuin itse kunkin sydämistä!), koska haluamme luoda kaikki sisältömarkkinoinnin palaset valmiiksi ennen kuin tulemme ulos julkisuuteen. Tällä hetkellä meitä kiinnostaa eniten tulla tutuiksi muiden hyvien tyyppien kanssa, joilla on samanlaisia intressejä ja huolenaiheita kuin meillä.

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen:

s.a.hakkarainen92@gmail.com

Yst. terveisin

Sami Hakkarainen

Ohjaaja, Eetos films OSK.

yhteisöllisyys